avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren comun aferent blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren comun aferent blocului

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc nou construit intr-un cartier rezidential. Conform cotractului de vanzare comparare , fiecare dintre noi are o cota parte de teren aferent apartamentului din suprafata totala a terenului pe care este amplasat blocul.
Nu avem parcari amenajate pentru acest bloc si am decis sa ne amenajam singuri aceste parcari pe terenul aferent blocului.

Apar probleme legate de impartirea acestor locuri de parcare pe fiecare apartament si de " dreptul " fiecaruia asupra unui loc de parcare anume.

Cum se trateaza astfel de probleme? Este un vecin mai indreptatit decat altul sa solicite un anumit loc de parcare?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:33, 20 Aprilie 2013
In conditiile in care fiecare proprietar detine teren aferent apartamentului,problemele ridicate de pozitia spatiilor de parcare ,se impune sa fie solutionate la nivelul asociatiei de proprietari,prin implicarea presedintelui de asociatie,cu intelegere si cu toleranta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)
Dreptul de teren din preajma blocului dragosb1 dragosb1 Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare: Suntem o asociatie de proprietari din Iasi si avem o nelamurire. Pe titlul de proprietate (eliberat in 1977-data ... (vezi toată discuția)