avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taiere padure ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taiere padure ilegal

Buna seara,va rog frumos daca ma puteti ajuta in aceasta problema pe care am sa o relatez,sunt in litigiu cu primaria pe o suprafata de padure de patru hectare,intre timp padurarul care este desemnat in zona in care locuim a intrat in acea padure pentru care ne judecam si a taiat in in jur de treizeci de copaci,copacii erau marcati inainte de proces,dar el nu i-a mai taiat in toamna deoarece stia ca ne judecam pe acea padure,i-a taiat acum trei zile,in momentul cand l-am intrebat de ce i-a taiat a spus ca a taiat pentru ca sunt marcati si o sa taie in continuare absolut tot ce e marcat,ca procesul dureaza 3-4 ani si el e stapanul padurii,apoi a inceput sa ne ameninte ca nu avem ce sa ii facemVa rog frumos sa ma ajutati,sa ma sfatuiti cui trebuie sa ma adresez.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)
Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Taiere arbore nemarcat-consecinte galaoan galaoan Buna ziua. Asi dori si eu un raspuns competent la urmatoarea problema. Am un nepot care s-a dus si a taiat un copac dintr-o proprietate a noastra fara a fi ... (vezi toată discuția)