Buna ziua
Daca in urma hotararii definitive de divort sotia dobandeste dreptul de custodie exclusiva a minorului de 13 ani, sotul nu formuleaza nici o cerere privind dreptul la vizita, as dori sa stiu : in cazul in care la scoala, clasa minorului organizeaza o excursie in strainatate, sau, daca doresc sa plec in concediu cu copilul in afara Romaniei am nevoie de procura legalizata din partea tatalui(fostului sot)?
Va multumesc
Daca aveti o hotarare prin care s-a stabilit ca dumneavoastra exercitati exclusiv autoritatea parinteasca asupra minorului (adica aveti custodie exclusiva) toate deciziile cu privire la minor le luati dumneavoastra fara a mai fi nevoie de acordul tatalui. Astfel ca, nici pentru a plecat cu copilul din tara nu aveti nevoie de procura de la tata.
Obtinere custodie
andreea a
Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face pt a obtine custodia copilului in situatia in care am divortat la un notariat cand copilul avea 7 ani, custodia fiind ... (vezi toată discuția)
Tutela
botasimina
poate mama unui minor sa-l scoata din tara pe acesta intr-o excursie cu scoala fara acordul tatalui? excursia cu avionul, parintii divortati , copilul in grija ... (vezi toată discuția)