avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care declaratie la politie se ia in consideratie la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care declaratie la politie se ia in consideratie la apel?

Sunt reclamant intr'un caz cu doi samsari de masini. Judecatorul a hotarat ca doar unul dintre samsari trebuie sa imi dea banii, desi celalalt a declarat ca a cumparat masina primul si a si pus anunt pe net.
Am avut un proces penal cu ei pe inselaciune la care am pierdut. Acum am un alt proces penal cu ei pe fals, uz de fals si amenintare. Cel care a fost scos din cauza la civil a dat la procesul penal de acum o total alta declaratie fata de primul.
Daca fac apel pentru a fi introdus din nou celalalt, ce declaratie la politie se va lua in calcul, cea de acum sau prima?
Se poate face cerere sa se schimbe judecatorul la apel?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2019
Diamandi, utilizator

Alte discuții în legătură

Recurs la decizie procuror de clasare dosar penal Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari. Politistul de caz a propus clasarea, el nevrand sa ia ca probe inregistrarile audio din care reiesea clar ... (vezi toată discuția)
Se poate face apel partial? Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari de maskni. Judecatorul s\'a pronuntst la ultima sedinta. Contractul de vabzare cumparare este nul. Unul dintre ei ... (vezi toată discuția)
Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)