avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face apel partial?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face apel partial?

Sunt reclamant intr'un caz cu doi samsari de maskni. Judecatorul s'a pronuntst la ultima sedinta. Contractul de vabzare cumparare este nul. Unul dintre ei trebuie sa imi dea banii inapoi, plus taxa judiciara, celalalt e cu lipsa calitate procesual pasiva.
Pot face apel doar referitor la acesta din urma?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
Diamandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diamandi , utilizator 10:26, 7 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
El a postat pe net anuntul cu masina, scriind in anunt 'unic proprietar', 'taxa platita', desi nu era adevarat nimic. Masina are pe talon un singur proprietar, care nu e el.
La politie a declarat ca a cumparat masina in 2016, desi nu are niciun document cu care sa dovedeasca acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitate procesual pasiva Diamandi Diamandi Poate cineva o sa ma lamureasca... La una dintre sedintele procesului in care sunt reclamanta judecatorul spune \'invoca din oficiu lipsa calitatii procesual ... (vezi toată discuția)
Invocarea din oficiu a exceptiei lipsei calitatii procesual pasive Diamandi Diamandi eu sunt reclamant si ma judec cu doi parati, referitor la un caz de inselatorie cu o masina. Unul a pus anuntul cu masina pe internet, celalalt a luat banii si ... (vezi toată discuția)
Care declaratie la politie se ia in consideratie la apel? Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari de masini. Judecatorul a hotarat ca doar unul dintre samsari trebuie sa imi dea banii, desi celalalt a declarat ca a ... (vezi toată discuția)