avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata concediu medical

Un angajat ce are doar o luna de cînd e la noi in firma intra in concediu medical pina in 31 iulie. Pe ce baza trebuie sa ii calculez suma ce trebuie sa o plătesc? La cererea mea a trimis pe mail 2 foi , una intitulată adeverință privind stagiul de contribuții pe care nu apare nici numele firmei, nici persoana ce a întocmit aceasta adeverință și nici macar nu e semnată, iar cealaltă pare mai degrabă un extras de revisal modificat. Este vreun mod în care pot verifica aceste sume căci prin sumele astronomice și formatul dubios îmi creează mari suspiciuni?
Cel mai recent răspuns: radusibiu13 , utilizator 10:26, 29 Iulie 2019
Nu prea aveti cum sa verificati dvs..... daca aveti suspiciuni , puteti sesiza institutiile competemte pentru a verifica veridicitatea acelor documente..
Conform legii acele hârtii nu sunt dovada că e asigurată. Am incercat sa contactez acele firme. Nu vor să îmi dea detalii
Ma puteti lamuri care ar fi institutiile? nu de alta dar e tot mai ciudat cu acele documente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm refuza eliberarea adeverintei de vechime de dupa 2011 radugabriell radugabriell ITM bucuresti refuza eliberarea unor adeverinte de vechime de dupa 2011.Firmele la care am lucrat refuza si ele eliberarea adeverintelor de vechime pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Opinie notariala Codrys Codrys Pentru a obtine un credit ipotecar avem nevoie de o opinie notariala in ceea ce priveste imobilul ce va fi achizitionat cu banii din imprumut. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca hybrid13 hybrid13 am o luna de cand lucrez la o firma, am facut analizele, am dus copii dupa documente, am facut cererea de angajzare, dar nu am semnat nici pana acum un ... (vezi toată discuția)