Un angajat ce are doar o luna de cînd e la noi in firma intra in concediu medical pina in 31 iulie. Pe ce baza trebuie sa ii calculez suma ce trebuie sa o plătesc? La cererea mea a trimis pe mail 2 foi , una intitulată adeverință privind stagiul de contribuții pe care nu apare nici numele firmei, nici persoana ce a întocmit aceasta adeverință și nici macar nu e semnată, iar cealaltă pare mai degrabă un extras de revisal modificat. Este vreun mod în care pot verifica aceste sume căci prin sumele astronomice și formatul dubios îmi creează mari suspiciuni?
Nu prea aveti cum sa verificati dvs..... daca aveti suspiciuni , puteti sesiza institutiile competemte pentru a verifica veridicitatea acelor documente..
Opinie notariala
Codrys
Pentru a obtine un credit ipotecar avem nevoie de o opinie notariala in ceea ce priveste imobilul ce va fi achizitionat cu banii din imprumut. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
hybrid13
am o luna de cand lucrez la o firma, am facut analizele, am dus copii dupa documente, am facut cererea de angajzare, dar nu am semnat nici pana acum un ... (vezi toată discuția)