avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rascumparare debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rascumparare debit

Buna ziua,
Sunt in situatia de garant pentru un SRL (contract de fidejusiune) care nu a putut sa-si mai onoreze datoria catre o banca.
Banca a vandut creanta care a fost preluata de catre o firma de recuperare creante.
Firma imi ofera posibilitatea de a-mi rascumpara creanta pentru o suma mult mai mica decat a reprezentat creditul (circa 11%).
Exista vreo capcana in aceasta situatie?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
PerpetuumMobile, utilizator
Cel mai recent răspuns: PerpetuumMobile , utilizator 17:37, 22 Iulie 2019
O fi prescrisă și vor să "smulgă" o recunoaștere de datorie!
Multumesc de raspuns. Procedura de executare silita este in desfasurare deja, contestatia la executare fiind respinsa. Nu sunt expert, dar nu cred ca mai au nevoie de recunoastere a datoriei in situatia asta, nu?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
PerpetuumMobile, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca matrix77 matrix77 salut am si eu o intrebare legata de prescrierea datoriilor catre banci.am avut contractat un credit in 2003 cu o banca pe 3 ani si dupa vreun an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)