avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot sesiza taiere din padure aflata in litigiu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot sesiza taiere din padure aflata in litigiu

Buna ziua,spuneti-mi va rog frumos daca este legala taierea copacilor din padure aflata in litigiu de catre ocolul silvic corespunzator,daca nu este legal,unde si cui trebuie sa ma adresez.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Padurile!!! marius05 marius05 As dori sa stiu daca imi trebuie aprobare de la padurar pentru a taia lemne din padure proprietate personala,si daca da prin ce lege se obliga aceasta.Sper sa ... (vezi toată discuția)
Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Luare de mita de catre padurar hrimiucsorin hrimiucsorin Cum pot sa procedez legal pentru a reclama o luare de mita de catre padurarul ocolului silvic care raspunde de padurea parintilor mei. Padurarul care se ocupa ... (vezi toată discuția)