avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Padurile!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Padurile!!!

As dori sa stiu daca imi trebuie aprobare de la padurar pentru a taia lemne din padure proprietate personala,si daca da prin ce lege se obliga aceasta.Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 17:11, 17 Mai 2010
Pentru a taia copaci din padure, chiar daca este proprietatea dvs,
va trebui sa faceti o cerere la ocolul silvic pentru ca un reprezentatnt
al acestuia sa vina la fata locului si sa marcheze copacii pe care ii veti taia.
Taierea copacilor nemarcati constituie infractiune si se pedepseste cu
inchisoare, conform prevederilor Codului silvic.
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
Daniel Coman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Contraventie, amenda taiere copaci de pe proprietate robix robix Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)