Buna ziua,
In urma hotararii de divort,din data de 12,02,2019,fostul sot a fost obligat la plata a 2000 lei,onorariu avocatial.Pana la aceasta data nu am primit comunicarea hotararii. La judecatorie,pe site apare data ultimei modificari 15.07.2019.Ce poate reprezenta aceasta modificare si in ce mod poate contesta fostul sot ,decizia instantei?
Multumesc anticipat
Fostul soț poate ataca sentința respectiva daca mai are o cale de atac prevăzută de lege
Modificările respective nu au relevanță pt dvs ele apar ori de câte ori se lucrează ceva în dosar,se înregistrează etc.Dupa primirea hotărârii o legalizati (în cazul în care soțul nu formulează apel) și il executați silit.
Inteleg ca au trecut 5 luni de la pronuntare si nu ati primit hotararea.
La arhiva instantei ati intrebat daca este redactata?
E bine sa intrebati sa stiti exact care este situatia si sa formulati si o cerere de urgentare redactare hotarare in caz ca nu ati formulat -o pana acum.
Sotul dvs. poate formula apel in 30 de zile de la comunicarea hotararii, iar aspectele pe care urmeaza sa le critice cu privire la hotararea instantei le veti vedea la momentul comunicarii motivelor de apel.
hotararea de divort
gyana13
buna seara, am o intrebare in legatura cu hotararea de divort, am divortat pe data de 19.oct, si as vrea sa stiu cu aporximatie cand o sa ajunga hotararea de ... (vezi toată discuția)