avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Repartizare dividende trimestrial - modificare statut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Repartizare dividende trimestrial - modificare statut

Buna ziua,
1. Pentru repartizarea trimestriala a dividendelor, trebuie modificat statutul societatii? Contabila mea mi-a spus sa merg la Reg. Com. sa operez modificarea mai intai.
2. Odata repartizat la un trimestru, e obligatoriu si la celelalte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:25, 22 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie modificat statutul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dividende trimestriale srl george4444 george4444 Buna ziua, detin un SRL neplatitor de TVA la care faceam repartizarea dividendelor anual si as avea urmatoarele intrebari: 1) O data cu noua lege, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Plata trimestriala dividende alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Care este ordinea corecta a lucrurilor ce trebueisc facute pentru plata dividendelor? a) Intai AGA, apoi bilant intermediar, apoi plata? sau b) ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende prea mare maraalexandrescu maraalexandrescu Buna ziua! Am o nelamurire...venitul meu net este de aprox 4000 lei pe luna, dar contabila mi-a calculat impozit pe dividende pe anul trecut de 2000 lei ... (vezi toată discuția)