avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu

Lucrez la o firma multinationala si am raportat comisiei de etica unele abuzuri in serviciu ale sefului meu intamplate in anul 2017 - 2018. Comisia a venit cu raspunsul ca daca faptele nu s-au petrecut in urma cu cel mult 5 luni nu se mai poate face nici o verificare. Este correct ceea ce mi s-a spus s-au se incearca musamalizarea problemelor.

Alte discuții în legătură

Accident la cumparaturi Tiberiu-Marian Tiberiu-Marian Buna ziua , Sunt nou si total neavizat intr-ale forumului si as vrea sa cer un punct de vedere . Mai exact , in data de 02.09.2013 am fost sa-mi fac ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema la locul de munca si as vrea sa cer si eu pareri. Lucrez la o companie mare, nou venita in Romania, care activeaza in ... (vezi toată discuția)
Discriminare in multinationala monasam monasam Buna ziua, Va contactez cu o problema cu care ma confrunt de ani de zile. In 2008 m-am angajat la o companie multinationala pe jobul de dispecer ... (vezi toată discuția)