avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate camera supraveghere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

camera supraveghere

salut comunitate !
Detin o camera de supraveghere montata pe palierul etajului meu cu supraveghere asupra usii mele de la apartament , montata de cel putin 6-7 ani in urma. De un an de zile s-a mutat deasupra mea un domn politai care lucreaza in cadrul penitenciarului ( paznic). I sa pus pata pe camera mea si a facut o lista cu semnaturi de la toti locatarii precum ca nu sunt de acord cu montajul acesteia motivul fiind ca sunt filmati fara acordul lor. Nu am discutat cu nici un vecin, nu am intrebat pe nimeni nimic , nu am provocat polemici. Acum sunt citat la politie sa dau cu subsemnatul despre montatul camerei fara autorizatie. Cum ma pot apara in fata legii precum ca , camera o folosesc in interes personal pentru protectia copiilor mei si bunului meu ( usa de la intrare). Parintii mei au acces online la imagini live tot pentru supravegherea copiilor .
In dreptul usii mele au fost sesizati si drogati in momentul cand se injectau , dar si unul pedofil facand prostii cu pantalonii in vine, in casa fiind fiicamea. Cum ma pot apara in fata legii folosindu-ma de camera in continuare ? Ma gandesc la faptul ca oamenii astia(vecinii mei) sunt inconstienti la cat de benefic este un astfel de sistem.
Multumesc pentru sprijin .
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2019
taobao, utilizator
Cel mai recent răspuns: taobao , utilizator 21:09, 24 Iulie 2019
O puteti monta in hol in interiorul apartamentului.

Daca se pot filma si alte persoane din scara exista probleme.
Sunteti in culpa deoarece instalatul de sisteme de supraveghere in partea comuna de condominiu ,legal se poate realiza numai cu acordul tuturor vecinilor si al asociatiei de proprietari
Trebuie sa cunoasteti ca ati instalat camera de supravegehere in partea comuna de condominiu
Legea in vigoare interzice proprietarului sa schimbe destinatia si aspectul partii comune
Concret este vorba despre caracterul datelor preluate si stocate de sistemul de supraveghere date sub incidenta legii speciale
si cu drogatii si pedofilii care sunt peste tot , exemple de la tv. ce facem ?
dar daca cel care a initiat aceasta plangere impotriva mea este chiar el un pedofil deghizat in uniforma de politist sau doreste sa-mi faca un rau si doreste anularea camerei mele ? intreb si eu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ... Cristian0711 Cristian0711 Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video bloc - doar un singur etaj/palier laurlau laurlau Buna ziua, Intentionez sa instalez (eu, nu o firma) un sistem de inregistrare video compus din 2 camere si un nvr, pe etajul meu (compus din apartametul meu ... (vezi toată discuția)
Vecin -instalare camere de supraveghere video usa apartament, holul blocului, fara instiintatrea si acordulvecinilor soparla62 soparla62 Buna ziua,nu vreau sa fiu ratutacioasa si inteleasa gresit ! Locuiesc la bloc iar vecinul de palier si-a montat un sistem de supravegere camera video. ATENTIE ... (vezi toată discuția)