Buna ziua,nu vreau sa fiu ratutacioasa si inteleasa gresit ! Locuiesc la bloc iar vecinul de palier si-a montat un sistem de supravegere camera video. ATENTIE : Nu este indreptata spre usa apartamentului sau ci este indreptata spre coridor,usa intrare iesire din lift, vizate doua usi apartamente,altele decat al sau. Nu am fost intrebata niciodata daca sunt de acord ci pur si simplu neam trezit cu camera de luat vederi instalata. Nu este prima oara cad acest vecin face si desface cum il taie capul. Acum un doi ne-am trezit cu cu peretii holului de la etajul unde locuim vopsit pana la jumatate cu o culoare portocalie tot fara a intreba pe cineva.
INTREBAREA ESTE : Trebuia sa aiba acordul scris al vecinilor de palier ? Este legal sa fim monitorizati fara acordul nostru ? Chiar nu inteleg de ce nu si-a pus camera indreptata pe usa apartamentului sau ! Ce este de facut legal ? Nu ca mar derejja foarte tare dar ma simt hartuita .....
Instalarea de sisteme de supraveghere in spatii comune se realizeaza numai cu parcurgerea unor etape obligatorii
Initial este obligatoriu sa existe acordul individual al tuturor locatarilor din scara /imobil a caror imagine poate fi stocata de sistemul de supraveghere
Sistemul de supraveghere trebuie sa fie instalat de personal autorizat
Sesizati oficial politia teritoriala
Camera de supraveghere
betton
ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere
taobao
salut comunitate !
Detin o camera de supraveghere montata pe palierul etajului meu cu supraveghere asupra usii mele de la apartament , montata de cel putin ... (vezi toată discuția)