avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camera supraveghere video - audio fara acordul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camera supraveghere video - audio fara acordul meu montata de firma de paza care imi monitorizeaza usa apartamentului la bloc

Buna ziua doresc a va prezenta un caz; Locuiesc la bloc sunt prprietar al unui ap. la etajul 3. Vecinul meu de palier, Gigel si el proprietar are un abonament la o firma de paza. Firma de paza a montat o camea de supraveghere video-audio pe holul etajului.Camera este indreptata spre usa apartamentului meu cat si spre usa liftului. Usa ap. meu este monitorizata video -audio non stop 24/24 ore. Nu am fost informat, nu am fost instiintat niciodata de firma de paza si nici de Gigel vecinul. L-am intrebat pe vecin iar acesta mi-a spus cu tupeu ca firma de paza este legala si ca nu îl intereseaza. Ce este de facut legal ? Nu sunt de acord cu acest spinaj ordinar? Am facut o adresa scrisa la politie dar nimeni nu se sinchiseste a da macar un raspuns. Ilegal îi pot pune o cutie cu spuma polioretanica si il aranjez ori sai dau ceva mardeala vecinului dar nu vreau sa dau de necaz.
Legal ???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:41, 20 Mai 2018
Nu va com[plicati cu atitudini si comportament care va pot cauza dv neajunsuri
Dispozitia in vigoare prevede fara exceptie ca in imobilele de locuit in comun in partea comuna nu se pot instala sisteme de supraveghere decat cu acordul tuturor proprietarilor
Sesizati oficial politia pentru nerespectarea legii de catre proprietarul camerei de supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere video -audio montata de firma de paza pe holul blocului fara acordul meu si care imi monitorizaza usa apartamentului dar si intrarea iesirea din lift 24/24 ore soparla62 soparla62 Buna ziua doresc a va prezenta un caz; Locuiesc la bloc sunt prprietar al unui ap. la etajul 3. Vecinul meu de palier, Gigel si el proprietar are un ... (vezi toată discuția)
Vecin -instalare camere de supraveghere video usa apartament, holul blocului, fara instiintatrea si acordulvecinilor soparla62 soparla62 Buna ziua,nu vreau sa fiu ratutacioasa si inteleasa gresit ! Locuiesc la bloc iar vecinul de palier si-a montat un sistem de supravegere camera video. ATENTIE ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)