avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera de supraveghere video -audio montata de firma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera de supraveghere video -audio montata de firma de paza pe holul blocului fara acordul meu si care imi monitorizaza usa apartamentului dar si intrarea iesirea din lift 24/24 ore

Buna ziua doresc a va prezenta un caz; Locuiesc la bloc sunt prprietar al unui ap. la etajul 3. Vecinul meu de palier, Gigel si el proprietar are un abonament la o firma de paza. Firma de paza a montat o camea de supraveghere video-audio pe holul etajului.Camera este indreptata spre usa apartamentului meu cat si spre usa liftului. Usa ap. meu este monitorizata video -audio non stop 24/24 ore. Nu am fost informat, nu am fost instiintat niciodata de firma de paza si nici de Gigel vecinul. L-am intrebat pe vecin iar acesta mi-a spus cu tupeu ca firma de paza este legala si ca nu îl intereseaza. Ce este de facut legal ? Nu sunt de acord cu acest spinaj ordinar? Am facut o adresa scrisa la politie dar nimeni nu se sinchiseste a da macar un raspuns. Ilegal îi pot pune o cutie cu spuma polioretanica si il aranjez ori sai dau ceva mardeala vecinului dar nu vreau sa dau de necaz.
Legal ???

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:42, 20 Mai 2018
Rugam respectati regulamentul forumului nu postati concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera supraveghere video - audio fara acordul meu montata de firma de paza care imi monitorizeaza usa apartamentului la bloc soparla62 soparla62 Buna ziua doresc a va prezenta un caz; Locuiesc la bloc sunt prprietar al unui ap. la etajul 3. Vecinul meu de palier, Gigel si el proprietar are un abonament ... (vezi toată discuția)
Vecin -instalare camere de supraveghere video usa apartament, holul blocului, fara instiintatrea si acordulvecinilor soparla62 soparla62 Buna ziua,nu vreau sa fiu ratutacioasa si inteleasa gresit ! Locuiesc la bloc iar vecinul de palier si-a montat un sistem de supravegere camera video. ATENTIE ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere betton betton ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)