Camera de supraveghere video -audio montata de firma de paza pe holul blocului fara acordul meu si care imi monitorizaza usa apartamentului dar si intrarea iesirea din lift 24/24 ore
Buna ziua doresc a va prezenta un caz; Locuiesc la bloc sunt prprietar al unui ap. la etajul 3. Vecinul meu de palier, Gigel si el proprietar are un abonament la o firma de paza. Firma de paza a montat o camea de supraveghere video-audio pe holul etajului.Camera este indreptata spre usa apartamentului meu cat si spre usa liftului. Usa ap. meu este monitorizata video -audio non stop 24/24 ore. Nu am fost informat, nu am fost instiintat niciodata de firma de paza si nici de Gigel vecinul. L-am intrebat pe vecin iar acesta mi-a spus cu tupeu ca firma de paza este legala si ca nu îl intereseaza. Ce este de facut legal ? Nu sunt de acord cu acest spinaj ordinar? Am facut o adresa scrisa la politie dar nimeni nu se sinchiseste a da macar un raspuns. Ilegal îi pot pune o cutie cu spuma polioretanica si il aranjez ori sai dau ceva mardeala vecinului dar nu vreau sa dau de necaz.
Legal ???
Videointerfon la bloc
hex_xeh
Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)