avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Imprumut peste 15.000e
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Imprumut peste 15.000e

Buna ziua,
Detin in CMI (cabinet medical individual) si tatal meu (PF) urmeaza sa imprumute, fara dobanda, cabinetul (bani necesari pt a cumpara echipamente) cu o suma mai mare de 15000e (bani transmisi prin banca).
Intrebarea mea este: acest imprumut trebuie declarant la Oficiul National de Prevenire si Combatere a spalarii banilor?

Alte discuții în legătură

Suma cu care poate fi creditata o firma mikitud mikitud buna ziua exista o limita pana la care poate fi creditata o societate de catre unul din asociati fara ca suma de bani sa fie virata in banca? creditarea se ... (vezi toată discuția)
Adresa of.nat. prev si comb a spalarii banilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Daca am o firma nou infiintata, trebuie sa fac acea adresa catre Oficiul National De Prevenire Combatere A Spalarii Banilor? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)
Creditare asociat prin banca >15.000 euro Iulia_8891 Iulia_8891 In situatia in care un asociat imprumuta societatea cu o suma peste 15.000 euro in cont bancar sunt necesare ceva demersuri specifice /implicatii in relatia cu ... (vezi toată discuția)