avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vizualizare declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vizualizare declaratii

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Persoana imputernicita pentru a-mi depune declaratiile pentru o Intreprindere Individuala, nu se mai poate ocupa si de mine. Cand mi-a predat documentele, am verificat recipisele declaratiilor pe site-ul ANAF.
Din recipisa listata pentru Declaratia Unica rezulta ca nu au fost erori de validare. Insa nu o regasesc pe site-ul ANAF, alaturi de celelalte. Am incercat sa retrimit Decaratia, dar imi da eroare , cu mesajul "A mai fost depusa o declaratie initiala valida pentu aceasta perioada".
Intrebarea mea este daca pot sta linistita ca declaratia e ok, desi nu o regasesc pe site-ul ANAF, sau tebuie sa sun/merg acolo sa imi confirme ca totul este in regula.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mona2019 , utilizator 15:05, 25 Iulie 2019
Da.Stati foarte linistita daca nu au fost erori de validare conform recipisei si in niciun caz nu mai retrimiteti inca una pentru aceeai perioada si cu aceleasi valori.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)