Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram si in zilele de weekend( sAmbata si duminica), cate 8h pe zi. O regula generala este ca fiecare angajat sa aiba 1 weekend liber pe luna. Restul zilelor libere care ni se cuvin le avem in timpul saptamanii prin rotatie... Intrebarea mea este ; daca imi i-au concediu de odihna 5 zile ( de luni) , cat va trebui sa stau acasa?... exact 5 zile lucratoare si sa incep munca de sambata sau stau 7 zile ( pt ca weekendul nu se calculeaza in concediu) si sa incep chiar de luni , cealalta saptamana??... as fi tare bucuroasa daca as primi un raspuns mai pe intelesul meu.... multumesc
Deci, la programul de lucru mentionat mai sus, daca vreau sa stau acasa de luni pana duminica(inclusiv) cate zile de concediu va trebui sa planific pentru alea 7 zile de stat acasa?
Zile lucratoare
cukrasz_kata
Buna ziua, lucrez in comert, unde si sambata avem program de lucru. Va rog sa-mi spuneti , la concediu de odihna se socotesc sambetele ca zi de lucru? Stiind ... (vezi toată discuția)