avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din ...

Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din concediu cele 2 zile libere săptămânale conform contractului de muncă semnat se mai dau în săptămâna respectivă ?
Cel mai recent răspuns: Ghiță Maria Manuela , utilizator 18:32, 29 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica zilele de repaus sunt inlocuite cu zile de CO?
Eu am avut concediul marți ,miercuri , miercuri ,joi ,vineri ,luni si marți ,și cele două libere nu se mai dau,?Mi s-a spus ca nu mai trebuie ca am avut luni și marți libere ca am fost în concediu.Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Adica zilele de repaus sunt inlocuite cu zile de CO?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zile libere pentru ce? ca ati fost in concediu ?

Ghiță Maria Manuela a scris:

Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din concediu cele 2 zile libere săptămânale conform contractului de muncă semnat se mai dau în săptămâna respectivă ?

Ar mai fi bine dacă ne-ați spune cum este programul dumneavoastră: luni - vineri cu libere sâmbătă și duminică sau altfel?
Da, pentru ca am fost in concediu luni si marti si atunci nu imi mai da cele 2 zilele libere.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
Ghiță Maria Manuela, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Zilele de repaus saptamanal andreyu07 andreyu07 Buna ziua, Lucrez la o societate privata cu 2 libere pe saptamana. Se lucreaza si in weekend pe baza unui act aditional. Colegul meu a avut concediu medical ... (vezi toată discuția)
Ajutor si lamurire elaida elaida Buna ziua,lucrez la o firma privata si as avea o intrebare la care va rog sa-mi raspunde-ti. cum ar trebui sa fie pontate si platite zilele de weekend in care ... (vezi toată discuția)