avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din ...

Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din concediu cele 2 zile libere săptămânale conform contractului de muncă semnat se mai dau în săptămâna respectivă ?
Cel mai recent răspuns: Ghiță Maria Manuela , utilizator 18:32, 29 Septembrie 2024
Nu aveti ce zile libere sa luati ... marți ,miercuri , miercuri ,joi ,vineri ,luni si marți concediu ... sambata si duminica liber.
La mine se lucrează sâmbătă și o duminică o lucrez 12ore de la 7 la 19 și o duminică sunt liberă iar în săptămâna în care lucrez duminică 12 ore am o zi liberă în cursul săptămâni și în următoarea săptămână am liber în cursul săptămâni o zi și duminică , de aceea întreb dacă trebuia să îmi dea și liberul din săptămâna , ca oricum nu am liberele așa cum am semnat contractul cu 5 zile lucrătoare , 2 libere și dacă se lucrează în weekend se recuperează cu zile libere sau suntem plătite și suplimentarele la fel ,dar din toate astea nu se întâmplă nimic, dacă am ridicat problema răspunsul a fost dacă vreau să mă dea afară sau să lucrez o zi de la ora 8 la ora 20,30 iar a doua zi liberă ,să îmi aleg dacă nu să lucrez așa cum suntem acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Zilele de repaus saptamanal andreyu07 andreyu07 Buna ziua, Lucrez la o societate privata cu 2 libere pe saptamana. Se lucreaza si in weekend pe baza unui act aditional. Colegul meu a avut concediu medical ... (vezi toată discuția)
Ajutor si lamurire elaida elaida Buna ziua,lucrez la o firma privata si as avea o intrebare la care va rog sa-mi raspunde-ti. cum ar trebui sa fie pontate si platite zilele de weekend in care ... (vezi toată discuția)