avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită - PFA?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită - PFA?

Buna ziua!
Am fost executat silit pentru un credit bancar, întrucât nu am deținut bunuri, a fost aplicată poprirea pe cont in Septembrie 2018 și pe salariu, la 3 luni de la angajare - Iunie 2019.
Doresc sa îmi deschid un PFA, sa prestez servicii și sa ofer facturi.
Dacă îmi deschid un PFA, o am poprire pe acea firma?
O sa fie oprită 1/3 din încasări?
Ma puteți ajuta sa înțeleg mai bine la ce sa ma aștept de la executorul judecătoresc/banca dacă deschid un PFA?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dragoș Badea , utilizator 16:41, 25 Iulie 2019
Apelati la avocat ca sa va ajute si sa aveti protectie juridica.
Solutii juridice se pot gasi.
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sunteți avocat!
Ce soluții juridice exista?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Apelati la avocat ca sa va ajute si sa aveti protectie juridica.
Solutii juridice se pot gasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de întreținere sebastian091074 sebastian091074 Bună ziua Am o hotărâre de instanță definitivă cu poprire pe salariu a pensiei de întreținere pentru 2 copii minori din luna iunie 2018...hotararea a ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare impotriva unui executor judecatoresc? culea88 culea88 Am avut o poprire de salariu incepand cu luna FEBRUARIE 2018 pana in luna IULIE 2018 ! Mi-a fost oprita de catre angajatorul meu suma de 2954.98 lei ! 2500 lei ... (vezi toată discuția)
Executorul continua poprirea Elena196767 Elena196767 Buna seara. In 2013 am primit o citatie de la executorul judecatoresc pentruun credit neplatit, s-a oprit o suma de bani din salariu pana in 2018, apoi nu am ... (vezi toată discuția)