avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Unde pot face o sesizare impotriva unui executor ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Unde pot face o sesizare impotriva unui executor judecatoresc?

Am avut o poprire de salariu incepand cu luna FEBRUARIE 2018 pana in luna IULIE 2018 ! Mi-a fost oprita de catre angajatorul meu suma de 2954.98 lei ! 2500 lei datoria mea plus 454.98 cheltuieli de executare silita! Dosarul meu nu a fost finalizat nici pana in prezent desii bani au fost virati din luna August 2018! In prezent respectivul birou judecatoresc imi ma-i cere inca 508 lei! Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
culea88, utilizator
Cel mai recent răspuns: culea88 , utilizator 18:24, 28 Februarie 2019
Puteţi face o sesizare, în scris, la Colegiul Director al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel de care apartine executorul judecatoresc respectiv.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este normal dupa ce mi-se face poprirea cu o suma fixata cu tot cu cheltuieli de executare silita, sa imi ceara alti bani decat cei mentionati in poprire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine controleaza activitatea executorilor judecatoresti gheorgheangelica gheorgheangelica Am o problema cu un birou de executare silita, in sensul in care desi poprirea a fost finalizata din luna octombrie 2018, executorul nu mi-a virat inca toat[ ... (vezi toată discuția)
Executare silită Dany_T Dany_T Bună ziua. Am si eu urmatoarea situatie: la fostul loc de munca am avut semnat un act adițional unde in urma unui curs de formare profesionala ma oblig sa ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)