avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscătorul blocului a fost transformat în magazie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscătorul blocului a fost transformat în magazie de doi dintre proprietari. După două notificări ignorate le-am aruncat lucrurile, iar acum mă învinuiesc de furt. Ce se poate întâmpla?

Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie , uscatorul parte comuna a tuturor proprietarilor a fost transformat de 2 locatari in magazie , depozit de borcane ,butoaie, lucruri de tot felul , de nu mai puteai sa intri in el . In adunarea generala s-a cerut eliberarea uscatorui. Cei doi proprietari nu au eliberat uscatorul, asa ca in urma cu 2 luni am facut o notificare in care am cerut eliberarea uscatorului in timp de 2 saptamani in caz contrar se va arunca tot din uscator. Au trecut cele 2 saptamani si nu s-a intamplat nimic. Dupa 2luni I-am mai notificat o data cu termen de 5 zile , tot nimic asa ca am procedat la aruncarea tuturor lucrurilor din uscator. Acum sunt amenintat ca le-am furat bunurile . Ce se poate intampla?
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Va pot face plangere la politie si se vor face cercetari.
~ Conținut șters la cerere ~
Nimic.

Daca fac plangere la Politie vine politia si spuneti ca sunteti presedinte (stampila le e de ajuns nu vor hotarare) si apoi daca sunt politisti sunt oameni de treaba ii lasa in pace daca nu le da amenda tot lor ca au ocupat spatiul abuziv.
La mine le-a dat amenda si inca una bonus ca faceau gratar.(aveam hotarare ca locul ala e de gratar conform adunarii generale dar nu am aratat-o si vinovatii cu spatiul nu au stiut.)
Data viitoare le dati scris ca ii dati in judecata si ii si dati pe locatarii aia 2 si faceti sesizare si la politie si o sa vedeti ca invers se lasa cu amenda.

Si acum le puteti spune ca faceti sesizare la politie ca sa luati si amenda.
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2019
w_v_w_v, utilizator
Multumesc de raspunsuri. Sa evit politia am luat hotarari la nivel de asociatie. "Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti" de acum incolo chem politia sa le dea amenzi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2019
stancu marian, utilizator


w_v_w_v a scris:

Nimic.


spuneti ca sunteti presedinte (stampila le e de ajuns


Nu orice autoritate ia de bun ce li se spune
Mai trebuie si legal probata calitatea
Stampila poate sa o detina si un fost reprezentant legal care din varii motive a refuzat sa predea documentele si stampila asociatiei de proprietari,asociatia a facut alta stampila
Multi spun ca sunt cinstiti,dar proble contrazic afirmatiile ...

Alte discuții în legătură

Eliberare uscatorie bloc CatalinNastase74 CatalinNastase74 S-a hotarat la ultima adunare generala sa se elibereze uscatoriile de bloc pe care le-au luat unii si le-au umplut cu tot felul de chestii cum au vrut. S-a ... (vezi toată discuția)
Legalitate decizie comitet executiv severinvlad severinvlad In blocul in care locuiesc, cele 3 camere de la ultimul etaj - fosta spalatorie si uscatorie - au fost ocupate de catre cativa proprietari fara a avea insa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosinta a unui spatiu comun Ipj Ipj Buna ziua. Va supun atentiei dtra urmatorul aspect la care va rog sa ma ajutati cu un raspuns corect si legal: Blocul in care locuiesc are din ... (vezi toată discuția)