avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot afla arhiva ielif giurgiu punct de lucru în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot afla arhiva ielif giurgiu punct de lucru în comuna Frătești

Soțul meu a lucrat ca legator de sarcina între ani 1980, 1986 și vreau să aflu de unde poate scoate ani care ia lucrat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 28 Iulie 2019
Adresati-va la :
Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale Giurgiu
Adresa: Giurgiu, b-dul C.F.R. nr. 7, jud.Giurgiu
Telefon (secretariat): 0246/207.276, 0246/207.271, 0246/218.812
Telefon (relații cu publicul): 0246/207.272, 0246/218.822
Fax: 0246/207.270
E-mail: giurgiu@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca Chivuta Dragos Chivuta Dragos O ruda a lucrat la complexul de porci Mihailesti, Buzau,cu mai multi ani in urma.A pierdut cartea de munca si nu stie de unde sa faca rost de acte,de la ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca mavrodinioan mavrodinioan buna ziua ! va ro sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urm intrebare in anul 1985 am lucrat la coperativa de productie achizitii si desfacerea marfurilor ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)