Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii parintilor defuncti.Ultima infatisare la instanta a fost pe data de 8martie si s a soldat cu o hotarare,cu drept de apel,in urma careia fiecare dintre noi a primit in mod egal partea din mostenire.Eu ca si parat nu am primit nici o informatie cu privire la aceasta hotarare,pe care insa am gasit o pe portalul instantelor de la judecatorie.De atunci nu stiu daca unu din frati a facut sau nu apel,nici hotararea nu mi a fost comunicata....De unde pot sti in ce stadiu se afla procesul?De ce nu am fost notificata despre hotarare sau daca a fost facut sau nu apel?Mentionez ca eu locuiesc intro alta localitate decat cea in care a avut loc procesul si fiind pensionara am o oarecare dificultate in a ma deplasa repetat la judecătorie.Este posibil ca nici unul din frati sa nu fi facut apel?Unde pot suna sau unde ma pot adresa pt a vedea in ce stadiu procesual ma aflu?
Va multumesc anticipat.
inginerautocad
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Situatia oricarui proces din Romania se poate afla din 4 clicuri pe "Portalul instantelor de judecata" - .............e f. simplu.....va veti descurca daca veti urma indicatiile din portal..........Succes.