Eu am un apometru a cărui rotiță se învârtea și când nu consumam apă. Escrocii de la o companie de apă m-au mințit că am avarie, dar nu am avut nicio avarie, cum s-au băgat acolo la apometru și au umblat la el, cum rotița a încetat să se mai învârtă. Poate cineva să-mi explice și mie ce escrocherie au făcut escrocii de la compania de apă de rotița la apometru se învârtea fără să consum apă și cum s-au băgat escrocii acolo, rotița a încetat să se mai învârtă? E o escrocherie pe care cei le la o compania de apă o fac la mulți oameni, astfel oamenii se trezesc cu consum foarte mare, iar apoi următoarea lună apometrul revine la normal. Am văzut că și alți oameni au pățit la fel. Poate cineva să-mi explice această enigmă ? Îmi pare rău că nu am filmat și nu am înregistrat discuția cu o cameră video ascunsă, pentru că din păcate și acum pățesc la fel și din păcate dacă duc la o firmă de metrologie apometrul, o să zică că apometrul este bun, pentru că eu nu pot dovedi din păcate că cei de la compania de apă fac o șmecherie ca la apometru să se rotească rotița când nu consum apă. După cum am văzut pe internet și alți oameni au pățit la fel ca și mine.
[ link extern ] )