avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte necesare pensionare cetatean dubla cetatenie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte necesare pensionare cetatean dubla cetatenie romana/americana.

Va rog sa imi spuneti ce acte (in afara celor care dovesesc activitatea mea profesionala in Ro) imi trebuiesc ca sa pot depune actele de pensionare .Mentionez ca am lucrat in Romania 20 de ani ,apoi m-am stabilit in SUA unde stau de alti 20 de ani si in tot acest timp nu mi-am reinnoit nici un act de identitate romanesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 29 Iulie 2019
Actele necesare înscrierii la pensie pentru limită de vârstă
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea anilor de vechime din romania si statele unite... dannymoga dannymoga Buna ziua ! Romania si Statele Unite au semnat un Acord privitor la cumulrea anilor de vechime lucrati de un cetatean Romano-American in vederea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Am lucrat 15 ani in romania si 20 de ani in germania. locuiesc ... braun braun am lucrat 15 ani in romania si 20 de ani in germania. locuiesc in germania si in luna noiembrie 2021 implinesc virtsa de 65 ani. doresc ca pentru ci 15 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru perioada lucrata in strainatate Anitek59 Anitek59 Buna ziua,sint asistenta madicala. Sint nascuta in 1959 .Am lucrat in tara in spital incepind di 1978 pina in 2002.Din 2002 lucrez in italia cu contract de ... (vezi toată discuția)