avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am lucrat 15 ani in romania si 20 de ani in germania. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am lucrat 15 ani in romania si 20 de ani in germania. locuiesc ...

am lucrat 15 ani in romania si 20 de ani in germania. locuiesc in germania si in luna noiembrie 2021 implinesc virtsa de 65 ani. doresc ca pentru ci 15 ani lucrati in romania sa mi se calculeze cuantumul pensiei limtia de virsta si sa ii pot incasa intr-un cont deschis in romania.casa de pensii dolj m-a indrumat sa depun dosarul de pensie dupa ce implinesc virsta de 65 de ani.eu am venit,pe pandemie,special din gemania si nu sint lamurit ce acte trebuie sa intocmesc eu si unde sa le trimit pentru a se realiza schimbul de informatii intre romania si germania.va rog daca puteti sa imi explicati ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia drepturilor mele. va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 22 Martie 2021
Documentele necesare înscrierii la PENSIE PENTRU LIMITĂ DE VÂRSTĂ, după caz:
[ link extern ]

Pensie internationala
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de atestare vechime in munca stefancrangea stefancrangea Fratele meu a lucrat, legal, in Germania, cca 3 ani. Cum poate intra in posesia unei adeverinte care sa ateste acest lucru? Are dreptul de a primii un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.cu pensionarea anticipata as avea o intrebare.sunt ... pensboa pensboa Buna ziua.Cu pensionarea anticipata as avea o intrebare.Sunt nascut in 06,1964 si am lucrat 11.6 ani dupa care am fost pensionat pe boala gr 2 ( in decizie s-a ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)