avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este termenul rezonabil pentru cercerari penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este termenul rezonabil pentru cercerari penale?

In data de 10.02.1016 am depus o plangere penala impotriva a 5 persoane.In 01 august 2017 am fost in audienta la cdt. politiei din Gherla pentru urgentarea cercetarilor. In august si septembrie 2017 am fost chemat pentru declaratii (a doua oara mi s-a pus in vedere daca sunt deacord sa fac testul poligraf!?). De atunci si pana astazi nu s-a mai luat nici macar o declaratie. Este neglijenta in serviciu? Ce pot face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:20, 29 Iulie 2019
Aveti dreptul sa depuneti contestatie la judecatorul de drepturi si libertati solicitand accelerarea procedurilor.
Cititi art. 488^1 c.p.p. si urm.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Le-ati si incurcat ancheta.

Si eu am facut o urgentare maxima s-a dat curs rapid de tot dar suspectul s-a razgandit si a amutit dosarul.
Acum nu mai merge sa cer urgentare ca nu are sens...ca se va bloca la fel...cercetarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen rezonabil Canțur Costel Canțur Costel Care este termenul rezonabil de comunicare a unei soluții la un dosar de violare de domiciliu și distrugere înregistrat la parchetul Vaslui? Am un dosar ... (vezi toată discuția)
In luna august 2020 am depus la politie o plângere împotriva ... Diablos Diablos In luna august 2020 am depus la politie o plângere împotriva unui bărbat (51ani) care a încercat să corupă și a hartuit o minora (15ani). Am depus ... (vezi toată discuția)
Procedura de up de 4 ani si cerere test cu poligraful VictorAta VictorAta Acum 4 ani s-a deschis procedure de urmarire penal fata de mine intr-un dosar penal. Asta toamna am aftla ca asta nu e inchisa(cum credeam eu; totusi 4 ani!) ... (vezi toată discuția)