avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delegare temporara autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Delegare temporara autoritate parinteasca

Detin delegare temporara autoritate parinteasca asuora nepotelului meu(copilul fiicei mele)cu toate drepturile si obligatiile ce priveste ingrijirea minorului,printre care si dreptul de a il reprezenta in fata autoritatilor si institutiilor publice.Pot ,in acest caz,sa am calitate procesuala activa intr un proces civil,ca si reclamanta privitor la o speta ce are legatura cu minorul?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Model intampinare delegare temporara autoritate parinteasca you you Buna seara, Eu in momentul de fata sunt plecata in strainatate dar am urmat procedura Legii 272/2004 -transmiterea notificării către Serviciul Public de ... (vezi toată discuția)
Implicare in proces- calitate procesuala activa Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua, Sunt bunica unui minor,in varsta de 15 ani. Parintii lui s-au despartit,iar copilul a ramas mamei ( fiicei mele),in baza HOTARARII ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea grija de un copil de 16 ani care are mama plecata in strainatate ,iar tatal este decedat? Nicunedelcu75 Nicunedelcu75 Mama minorului nu are posibilitatea sa se intoarca in tara,dar este de acord sa am grija de el.Ce pot face legal sa ramana la noi? (vezi toată discuția)