Instanta știe ca minora se afla in Italia, am facut cerere reconventionala din ianuarie, sa cerut initial ancheta sociala la domiciliu, ancheta ce încă nu sa intocmit datorita sistarii neoficiale a anchetelor sociale in Italia, divorțul a fost introdus de soție in tara dar atat instanta cat si avocatii par sa insiste ca eu sunt cel ce blochează finalizarea procesului deși actele oficiale sunt trimise din ianuarie iar autoritatile italiene nu au dat nici un semn. Ceea ce se întâmplă la Târgoviște este sub orice critica, știind ca nu am posibilitate financiara sa angajez pe cineva din afara judetului drepturile îmi sunt incalcate constant mi se cerut sa aduc minora la audiere deși ancheta sociala nu este efectuata iar eu risc sa raman blocat in tara unde nici măcar nu am locuinta deoarece sotia nu vrea sa mai semneze nici un act sau sa îmi dea procura. Sa depun ordonanta prezidentiala in mod sigur nu se rezolva după o săptămână. Asta e, o căsnicie de rahat un divort ce pare ca nu se termina si o femeie immatura ce crede ca dacă îmi face mie rau nu suferă si copilul ei. Si sa nu credeți ca eu am luat copilul, copilul a fost aruncat afara imediat ce a găsit alt sponsor deci nu ne batem pe copil, eu ma sbat sa fie bine iar ea vrea sa fie libera dar fără obligatii referitoare la minor și cât mai rapid posibil.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu aveti nici o sansa sa evitați,Cand va afla ca minorul este în Italia judecătorul roman va continua poate divorțul dar cererile cu privire la minor vor fi respinse ca inadmisibilă deoarece sunt de competenta instanțelor italiene.