avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutie pe scurt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutie pe scurt

Solutia pe scurt: condamnă pe .... la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

În baza art. 91 Cod penal, suspendă executarea pedepsei de 2 ani închisoare sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 4 ani, de la data rămânerii definitive a prezentei, conform art. 92 Cod penal În baza art. 93 alin. 1 Cod penal obligă ... , pe durata termenului de supraveghere, la respectarea următoarelor măsuri de supraveghere....

Obligă ... la plata către partea civilă a sumei de ... euro în echivalent în lei la cursul BNR din ziua efectivă a plăţii, reprezentând prejudiciu material creat prin săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Aceasta decizie a fost data pe 17.03.2017. Am facut munca in folosul comunitatii90 zile si am fost intr-o continua legatura cu cei de la probatiune, dar nu am inapoiat suma de bani pt ca nu am avut de unde, iar procurorul mi-a zis ca sunt de rea credinta. Ce se poate intampla de acum, care e posibilitatea reala de inchisoare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:16, 29 Iulie 2019
Pot aparea probleme.
Incercati sa fiti consiliat/aparat de avocat ca sa nu riscati inchisoarea sau sa riscati cat mai putin.
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am avocat de cand a inceput procesul
In acest caz respectati ceea ce v-a spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri hotarare judecatoreasca de condamnare fastf44 fastf44 21.04.2015 Ora estimata: 08:30 Complet: C9 Camera preliminara/fond Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 335 al 2 Cod Penal, cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Obținerea permisului de conducere anulat.?? Andrei Mezei Andrei Mezei Solutia pe scurt: În temeiul art. 421 pct. 2 lit. a Cod procedură penală, admite apelul declarat de PARCHETUL DE PE LÎNGĂ JUDECĂTORIA TOPLIŢA împotriva ... (vezi toată discuția)