avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Codul de circulatie rutiera din Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Codul de circulatie rutiera din Italia

Sunt in vizita la un prieten in Italia ,si as dori la intoarcere sa conduc masina lui,care are nr de Romania.Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti,daca incalc sau nu noua lege instituita in Italia,referitor la circulatia masinilor cu nr. straine.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)
Actele masinii si permisul furate in vacanta in strainatate, cum ne intoarcem acasa? silviatobias silviatobias Buna ma aflu in italia cu familia in vacanţă noi avem o maşină pe care sotul meu a dat o la schimb cu un audi noi suntem in italia cu această maşina Audi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat danyTDCI danyTDCI Buna ziua, As dori sa aflu daca cumva se mai poate prelungi dovada de circulatie emisa de politia rutiera ilfov pt o masina ... (vezi toată discuția)