avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducerea unui autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat

Buna ziua,

As dori sa aflu daca cumva se mai poate prelungi dovada de circulatie emisa de politia rutiera ilfov pt o masina neinmatriculata (asta au presupus ei ) dar masina nu este radiata pentru ca m`am interesat in italia masina fiind cu nr de italia,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danyTDCI , utilizator 10:49, 7 Aprilie 2012
buna ziua
daca detineti acte ca masina nu este radita faceti dovada in acest sens si astfel veti obtine permisul daca asa sta treba cum spuneti
bafta
ce inseamna "v-ati interesat" ? politia verifica masina prin sistemul introdus ptr aderarea la Schengen si au acces la baza de date a politiei italiene unde maisina apare ca fiind neinmatriculata adica radiata. personal, desi este posibil sa fie o eroare, as paria pe datele obtinute de catre politie.
Buna ziua...

In primul rand nu mi`ati raspuns la intrebarea " daca se mai poate prelungi dovada de circulatie" pana vor afla ei daca este radiata sau nu eu as dori sa stiu daca pot sa prelungesc dovada sau nu.. Am sunat in italia la ACL (automobile club italia) cum este R.A.R la noi si am si primit prin email de la ei 2 pagini cu toate detaliile despre masina ...proprietar..data inmatricularii...tot ...si singura pb ar fi ca proprietarul are nush ce amenda in italia acolo si nu poate RADIA masina nici daca vrea sa faca acest lucru :)...as posta aici cele 2 pagini dar nu stiu daca se poate ...










~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Recuperare certificat de inmatriculare retinut pentru numere neconforme Nike_27 Nike_27 Buna ziua, As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavostra.... pe data de 22.11.2012 am cumparat un Opel Astra g din 2002 adus din Olanda, cu numere de ... (vezi toată discuția)