avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Actele masinii si permisul furate in vacanta in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Actele masinii si permisul furate in vacanta in strainatate, cum ne intoarcem acasa?

Buna ma aflu in italia cu familia in vacanţă noi avem o maşină pe care sotul meu a dat o la schimb cu un audi noi suntem in italia cu această maşina Audi sotul meu nu au a trecut o pe nume in talonul masini se afla fostul proprietar care acesta a decedat dar sotul a facut schimb de maşini cu fiul acestuia care mi mai este un viata! !problema care Este ca noi suntem in italia masina este inmatriculata pe numele acestui om care mi mai este un viata si noua aici in italia ni sa spart masina si ne au furat toate documentele maşini si premiul de conducere al soţului si noi trebuie sa nr întoarcem in românia inapoi cu maşina? ??cum am putea sa facem?? ?si cum am putea sa scoatem alte documente la masina? ??va multumesc astept un răspuns urgent
Cel mai recent răspuns: silviatobias , utilizator 15:06, 19 Martie 2015
Nu aveti cum sa scoateti alte documente daca nu sunt pe numele dvs.
Faceti reclamatie la politia de acolo, poate va da vreo dovada ceva sa puteti parasi tara cu masina.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
Cristina Paisa, Avocat
Problema este cu permisul sotului!
Ca s-au furat actele masinii, asta e, orice politist poate verifica si usor se poate stabili ca autoturismul nu este declarat ca furat. Declarati furtul la autoritatile italiene si spuneti ca masina este a unei cunostinte care v-a imprumutat-o.
Pe straini nu-i intereseaza ca ati cumparat-o dar n-ati finalizat tranzactia (asa declarati !), este o chestiune care tine de latura civila.
Sotul a declarat furtul la politia din italia are la mana ca a avut loc furtul adică o denuntat ca ni sa furat documentele maşini si permisul de conducere a declarat ca masina este de la unchiul lui chestia este ca nu stim daca denuntia aceasta este buna hartia care i avem la mana este buna pentru a veni acasa cu maşina in românia astept un raspuns
Ok, de fapt ce scrie in actul pe care l-ati primit de la politia italiana?
Scrie ca i sa furat actele masini si permisul de conducere atata si unde a avut loc furtul asta scrie in denunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt autoturism cristian_21 cristian_21 ma numesc cristian ,am 21 si as avea cateva raspunsuri daca se poate ,problema este urmatoarea: pe data de 15 septembrie am cerut cu imprumut pentru o ... (vezi toată discuția)
Permis furat in italia elysse elysse buna ziua..as dori sa ma sfatuiti in legatura cu problema mea.. locuiesc in italia si mi s-a furat permisul de conducere.as dori sa stiu daca exista vreo ... (vezi toată discuția)
Mașină înmatriculată în românia, talon și numere reținute în italia cu obligația de a o asigura pe 6 luni. e imposibil să fac asta, cum îmi recuperez documentele? viorelbaitan viorelbaitan Bunaziua. Am cumparat un autoturism din italia acum 5 luni si l-am inmatriculat definitiv in romania. In momentul cumpararii s-a întocmit factura. Mentionez ... (vezi toată discuția)