avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis furat in italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis furat in italia

buna ziua..as dori sa ma sfatuiti in legatura cu problema mea.. locuiesc in italia si mi s-a furat permisul de conducere.as dori sa stiu daca exista vreo solutie sa imi pot face permis nou fara sa vin in tara pentru ca momentan nu pot. am sunat la politie si mi-a raspuns un domn foarte plictisit care nici nu cred ca a inteles care problema si mi-a spus ca trebuie si copie de pe permis...doar ca nu am. nu stiu cum as putea face...pls help
Cel mai recent răspuns: elysse , utilizator 11:56, 31 Ianuarie 2010
Se pare ca indiferent de situatie trebuie sa veniti in Romania pentru a obtine un nou permis de conducere.
Ati declarat cumva furtul in Italia si aveti vreo dovada in acest sens de la oficialitatile italiene ?
da, am denuntia de la carabinieri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele masinii si permisul furate in vacanta in strainatate, cum ne intoarcem acasa? silviatobias silviatobias Buna ma aflu in italia cu familia in vacanţă noi avem o maşină pe care sotul meu a dat o la schimb cu un audi noi suntem in italia cu această maşina Audi ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis claudiu_hurezanu claudiu_hurezanu asi dori sa aflu o informatie an urma cu doua zile an italia mi sa loat permisul de conducere pt consum de alcol . nu am suflat an fiola.am declarat ca am beut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o problemă legată de permisul de conducere. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Am o problemă legată de permisul de conducere. Am avut permis romanesc și l-am preschimbat în italian. Vara asta am vrut să fac categoria A ... (vezi toată discuția)