avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare timp de lucru in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare timp de lucru in Revisal

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu modificarea timpului de lucru (vreau sa modific programul de la 4 ore/zi la 8 ore/zi), in Revisal:
- e corect sa transmit in Revisal azi sau maine, cu producerea efectelor de la 01 August?
- sunt corecti pasii: Intru in Contracte (din operatii contract), modificare, selectez salariatul si modific tip norma, Durata timp norma si la timp norma trec 8 ore, continuare...).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 30 Iulie 2019
Corect este atat astazi , dar si maine transmiterea REVISAL-ului.

Sunt corecti pasii mentionati de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea programului de lucru niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Am o societate cu 2 angajati care au lucrat pana acum cu un program de 8 ore/zi de luni pana vineri.. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarile mele sun in legatura cu oug 132/2020 1. ... HERLICSKA HERLICSKA Buna ziua, Intrebarile mele sun in legatura cu OUG 132/2020 1. Modificarea timpului de munca se face prin decizie sau act aditional? Eu ma gandesc ca prin ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)