avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea programului de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea programului de lucru

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Am o societate cu 2 angajati care au lucrat pana acum cu un program de 8 ore/zi de luni pana vineri.. Acum, administratorul doreste ca fiecare dintre cei 2 sa lucreze cate 2 sambete pe luna, cate 4 ore/zi. Cum trebuie sa procedez? In Revisal modific si pun timp inegal si sporuri si care e termenul de transmitere al acestor modificari?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 14:57, 11 August 2019
Si repausul saptamanal cand li se acorda ?
daca vin sambata le dau liber duminica si luni plus spor, dar nu stiu daca trebuie operat si in Revisal si care sunt pasii si termenul de transmitere
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
niko79, utilizator
In Revisal se va opera doar acordarea sporului de wek-end, care se transmite in registru in termen de 20 de zile lucratoare de la data producerii modificarii.
Va multumesc foarte mult.
Va rog sa imi spuneti daca:
1. Sunt corecti pasii de inreg in Revisal: Contracte - Operatii contract - Modificare, selectez salariatul si ii trec valoarea sporului.
2. Daca trebuie sa trec si timp inegal sau las ore de zi?
Multumesc
Sunt corecti pasii din REVISAL.

Nu este obligatorie modificarea timpului de munca.

Alte discuții în legătură

Stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Sâmbătă lucrata PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Dacă o angajata, (coafeza) lucrează și sâmbăta, in funcție de volumul de munca (se întâmpla sa lucreze o sâmbătă pe luna, cam 6 ore) și ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si ore lucrate in timpul de repaus saptamanal olf olf Buna ziua, Va rog sami spuneti cum trebuie retribuite orele suplimentare lucrate in zilele normale de lucru , adica peste cele 8 ore/zi , 5 zile/ saptamana, ... (vezi toată discuția)