...am fost angajat la o firma de administrare imobile 2 ani de zile si patroana de acolo nu mi-a platit darile la stat(cas, cnas, bugetul de stat,somaj).Unde pot sa ma duc sa ma interesez legal,si sa obtin legal niste hartii ca sa o dau in judecata ,ca ea nu mi-a platit aceste obligatii...firma in luna decembrie este anuntata de ANAF se v-a inchide...
va multumesc pt sfat,am fost la administratia financiara si mi-au spus ca vor stampila firmei la care lucrez,eu le-am spus ca numai lucrez si eu doresc dovada de plata a darilor la stat...m-au trimis sa vb cu patronul firmei,eu le-am spus ca nu o intereseaza asa ceva,chiar pe mine si pe colegii mei care am descoperit ,ne-a invitat sa o dam in judecata,nu stim cum sa procedam
Pentru contributia de asigurari sociale solocitati casei teritoriale de pensii o adeverinta CAS. Din ea rezulta perioadele pentru care a fost achitata aceasta contributie (ulterior datei de 01.04.2001).
Pentru CASS (sanatate) si somaj intrebati la fiecare institutie care se ocupa de acestea (casa de sanatate, agentia de ocupare a fortei de munca).