avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eligibilitate certificat stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eligibilitate certificat stagiu de cotizare

Buna ziua,

Ne-am lovit de o problema cu cei de Casa de pensii. Am un certificat a stagiului de cotizare pentru o perioada de lucru 1975-1976 la o intreprindere de stat din Bucuresti care este radiata din 1998. Ceritificatul este realizat de catre detinatorul de drept arhivei, care mi-a spus stampila societatii lui, spunandu-mi ca nu are si nici nu ar putea sa foloseasca o stampila a unei societati radiate de 20 de ani. Din pacate Casa de pensii mi-a respins documenul si nu mi-a luat in considerare vechimea. In aceasta situatie ar trebuie sa depunem o solutionare amiabila in termen de 30 de zile. Intrebarile mele sunt?
1. Care este art. prin care pot sa le argumentez ca o societate radiata nu are dreptul sa semnare documente.
2. Care este art prin care pot sa le argumentez detinatorul arhivei este cel care poate elabora documente.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii fanady fanady Buna ziua. Din 1988 pana in 1995 am fost angajat la o intreprindere de stat, apoi am deschis o firma la care am fost asociat unic si la care am avut contract ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)