avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... apel brigada rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

apel brigada rutiera

am facut contestatie la proces verbal de contraventie si am castigat la fond , ,brigada rutiera a facut apel ,acum ce ar trebui sa fac , multumesc daca puteti sa-mi dati o sugestie
Cel mai recent răspuns: dana_gorj , utilizator 20:14, 22 Octombrie 2019
Sa faceți întimpinarea. Presupun ca v-a parvenit prin comunicare ce susține IPJ în apel. Au un motiv pentru care au declarat apel, asa ca dvs trebuie sa contestați acea motivare pe care au expus-o și ați citit-o.
multumesc .nu am primit inca ,am vazut pe site ca au facut apel
Dupa ce primiti apelul depuneti intampinare aducand contraargumente la motivele lor.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua ,am primit citatia pentru 6 noiembrie ,la tribunal dar apelul inca nu ,ca sa vad ce probe au ,in aceste conditii care e termenul de depunere a intampinarii ,multumesc frumos daca imi puteti da un raspuns
suspendarea permisului de conducere pt 30 zile e valabila doar in Romania ? ma puteti ajuta cu un raspuns ? multumesc !

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala BalescuDaniel BalescuDaniel Am primit o amenda de 870 lei pentru conducere cu permis expirat. Înainte de data expirării permisului am fost la IPJ și am plătit o chitanță pentru ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare CostiNegrila CostiNegrila Buna ziua, Am contestat un proces verbal de la IPJ si am primit acasa de la judacatorie o comunicare prin care sunt anuntat ca in termen de 10 zile trebuie ... (vezi toată discuția)
Nulitatea actelor de procedura - incalcarea normelor de ordine publica SC QCERT SRL SC QCERT SRL Am contestat un PV emis de IPJ Dolj. Fără a primi vreun răspuns din partea IPJ Dolj la plângerea făcută atât în instanta cat și direct, ... (vezi toată discuția)