avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchidere balcoane
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchidere balcoane

Daca intr-un bloc nou vecinii inchid balcoanele (cred ca fara avizari, proiecte si acordul vecinilor, neavand asociatie de proprietari inca), afectand si acoperisul cladirii, pierdem garantiile de la dezvoltator? Cine ar trebui sa controleze daca lucrarile sunt legale in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: dido_dijmarescu , utilizator 18:28, 31 Iulie 2019
Contravențiile prevăzute la art. 26 alin. (1) din Legea 50/1991, cu excepția celor de la lit. h), h^1), i)-k), se constată și se sancționează de către compartimentele de specialitate cu atribuții de control ale autorităților administrației publice locale ale județelor, municipiilor, sectoarelor municipiului București, orașelor și comunelor, pentru faptele săvârșite în unitatea lor administrativ-teritorială sau, după caz, în teritoriul administrativ al sectoarelor municipiului București, potrivit competențelor de emitere a autorizațiilor de construire/desființare.
Multumesc. Asociatie de proprietari nu mai putem face desi erau persoane care doreau acest lucru, deoarece acum cladirea nu mai corespunde cu cartea ei tehnica ? Iar fara asociatie nu putem administra legal cladirea si incheia contractele cu Apanova, care am inteles ca nu face contracte individuale in caz de apartament in bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie; sesizare - disciplina in constructii jiulian jiulian As dori sa-mi spuna cineva,unde pot face o sesizare sau reclamatie pentru disciplina in constructii,a vecinului meu.Tin sa mentionez ca a construit o casa P+2 ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice cu autoritatile roxana si florin roxana si florin sunt intr-un litigiu cu vecinul meu pentru picatura strasinei . Mentionez ca am construit fara autorizatie de constructie, la momentul efectuarii constructiei ... (vezi toată discuția)