avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce mai pot face?!?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce mai pot face?!?

Bună ziua, Mi s au furat 200 lei din rucsac la servici. Cand am constatat am chemat politia sa ia amprente, au spus ca e prea mica pierderea și e un singur laborator pe tot județul și au cazuri mai grave dar mi a spus polițistul la telefon sa duc portmoneul pt luat amprente, la polițistul care se va ocupa de caz.Am cerut la firma pt care lucrez sa se uite pe camera video la înregistrări sa vedem cine a intrat în cabina mea cand eu nu eram acolo. Mi au spus ca e stricat sistemul și nu au inregistrari. M am dus la polițistul de caz, i am spus asta, a spus ca și lor
le au spus la fel. I am arătat portmoneul pt amprentat, a spus ca nu se pot lua amprente de pe el. Am spus pe cine bănuiesc, m a întrebat dacă am dovezi. Evident ca nu am. E doar bănuială. M a intrebat dacă mai vreau sa ma constitui parte civila. De penal n a mai zis nimic. Am spus ca nu, pt ca habar nu aveam împotriva cui, dacă organele de cercetare penala nu prind hotul.
Intrebari:
1.ce pot face împotriva firmei care nu a asigurat mentenanță periodica pt a avea supraveghere video? Eu cred ca e minciuna ca a fost stricat sistemul de supraveghere video, pt ca bănuitul e omul lor.
2.ce pot face impotriva nepăsării politiei fata de cazul meu, fata de faptul ca nu a funcționat sistemul video la firma și s a trecut asa ușor peste eveniment, fata de faptul ca nu a trimis la laboratorul criminalistic portmoneul pt amprentare
3.pot sa mai fac din nou plângere pt a se relua cercetările, care de fapt cred ca nu s au făcut? Eventual la procurori sa fac plângere?
4.pot duce eu personal la laboratorul criminalistic portmoneul pt a se lua amprente de pe el? Ma costa ceva?



Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2019
Vulturudac, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vulturudac , utilizator 20:14, 5 Septembrie 2019
Va rog sa o lăsați mai încet cu răspunsurile ca nu mai razbesc cu cititul... După nr de răspunsuri primite trag concluzia ca aici sunt stiutori de carte cu experienta și empatie, bineintentionati, o grămadă...
Eu zic sa o lasi tu mai incet cu sarcasmul asta, ca nu aduce bine deloc :-D
Nu e sarcasm, e o constatare justificata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate dispune destituirea mea din poliţie pentru fapta descrisă mai jos? macra.cosmin macra.cosmin In timp ce ma plimbam cu bicicleta şi cu câinele meu pe stradă am observat pe jos nişte obiecte din plastic. Am ridicat acele obiecte (ornamente) din ... (vezi toată discuția)
Minor filmat urcându-se pe o mașină de către o camera video montată în complex de locuințe: are dreptul asociația de proprietari să dea imaginile posesorului mașinii? timofteandreius timofteandreius Bună seara. Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o ... (vezi toată discuția)
Acuzat de vandalizarea unei masini fara probe Octav016 Octav016 Salutari. In urma cu cateva zile a venit la mine acasa un tip (nu am avut niciodata ceva de impartit cu el) care a inceput sa faca pe detectivul. M-a abordat ... (vezi toată discuția)