avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Activitate de transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Activitate de transport

Am un camion inmatriculat pe pers.fizica, l-am inchiriat firmei mele ptr.a scoate licenta de transp.si a face transport. Doresc sa il inchiriez altei firme spre folosinta cu contract de lucru si carduri de motorina. Ea urmand sa imi plateasca o suma de bani lunar pe o perioada stabilita. Cum se poate face legal acesta tranzactie. Mentionez ca firma nu are licenta, va circula pe licenta mea.

Alte discuții în legătură

Închiriere mijloc de transport florina123 florina123 Buna seara! Dețin o firmă de transport mărfuri intern și internațional cu licență de transport pe un autocamion proprietatea ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica - am inchiriat un camion unei pers. juridice/nelamuriri laracroft4368 laracroft4368 Eu ca pers.fizica detin un camion pe care l-am inchiriat in baza unui contract de cedare a folosintei bunurilor( inregistrat la finante ). In contract se ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)