avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public

Buna ziua,
Lucrez intr-o instutie publica locala si de curand s-a modificat organigrama (votata de consiliul local) care se aplica incepand cu 01.09.2019.
Eu lucrez intr-o directie care are 2 servicii si un birou, respectiv sunt functionar public- consilier principal. Serviciul in care sunt eu nu are post de consilier superior disponibil (conform noii organigrame), in schimb sunt posturi noi , tot de functionari publici in cadrul celuilalt serviciu si birou din cadrul aceleasi directii.
Cum as putea sa ocup functia de consilier superior? Se poate tranfera un post de la celalalt serviciu?
Se poate modifica organigrama? Daca nu, dupa cat timp se poate modifica si cine face acest lucru?
Mentionez ca indeplinesc toate cerintele pentru a ocupa postul de superior si ca imi doresc sa raman tot in cadrul serviciului in care activez acum.
Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
Stefania O, utilizator

Alte discuții în legătură

Contabil sef primarie de comuna iojamaria iojamaria Buna seara. As dori cateva precizari in ceea ce priveste posibilitatea existentei in statul de functii al unei primarii de grad I a postului de contabil sef, ... (vezi toată discuția)
Intrebare marianarotaru marianarotaru X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)