avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract apa, gunoi,canalizare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract apa, gunoi,canalizare

Am un I.I, cod caen 0111, cu sediul in gospodaria proprie. Trebuie să inchei contract pe I.I cu cei de la apă, salubrizare , vidanjare sau sunt valabile cele de pe persoana fizică?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:43, 31 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar pentru salubrizare pe I.I. si veti deduce cheltuiala pe I.I.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Impozitare intreprindere individuala agricultura cata_1970 cata_1970 Am o intreprindere individuala ce se ocupa de agricultura si nu mai stim cum o sa platim impozitul: in sistem real, asa cum am depus declaratia la inceputul ... (vezi toată discuția)
Taxe locale pfa necroob necroob Buna ziua, Am primit de la primarie o scrisoare prin care mi se percep niste taxe: - Taxa Reclama si Publicitate (13.12.2017) - 35 lei - Taxa ... (vezi toată discuția)