avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Telemunca - obligativitatea suportarii cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Telemunca - obligativitatea suportarii cheltuielilor cu activitatea in regim de telemunca

Ref cheltuieli privind activitatea de telemunca. Avand in vedere reglementarea activitatii de telemunca, angajatorul decide sa acorde 10 lei net pentru a suporta cheltuielile aferente activitatii in regim de telemunca (art 5. 2.j Legea 81/2018). Aceasta suma de 10 lei este purtatoare de contributii sociale si impozit pe venit? sau cum poate fi incadrata de catre angajator aceasta cheltuiala?
Ultima modificare: Joi, 1 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract tele-munca inregistrat in romania pentru lucru de la domiciliu in strainatate CV_user CV_user Buna ziua, As dori sa stiu, in primul rand, daca este posibil un contract de munca de la domiciliu sau tele-munca in IT/informatica, iar angajatul sa ... (vezi toată discuția)
Model act aditional telemunca aurash29 aurash29 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt ... (vezi toată discuția)
Legea 296/2020 in ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ... luminita29 luminita29 Legea 296/2020 In ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ca angajtorii sa acorde angajatilor o suma lunara de pana la 400 lei, pentru ... (vezi toată discuția)