avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... La cine trebuie sa ma adresez.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

La cine trebuie sa ma adresez.

La parterul blocului meu se afla un magazin alimentar.i cepand de la 6 dimi eata de cand deschide ,si pana la 23 este o galagie co tinua .are automate de cafea si vin oamenii sa si bea cafeaua afara ,mai beau si alcool. Mai nou a pus niste mese cu umbrela unde stau clientii si beau si fumeaza ,.I am atras atentia ca santem deranjati ,dar nici nu m a bagat in seama. Cui trebuie sa ma adresez pentru solutionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 3 August 2019
Legea nr. 61/ 1991 republicata reglementeaza acest aspect. O gasiti aici: [ link extern ]
Notificati in scris firma respectiva (se poate trimite prin posta cu confirmare de primire).,
Puteti sesiza institutiile statului tot in scris, puteti deschide actiune in instanta.
Si care ar fii i stitutiile statului la care trebuie sa ne adresam?

POPA GHEORGHE a scris:

Legea nr. 61/ 1991 republicata reglementeaza acest aspect. O gasiti aici: [ link extern ]
Notificati in scris firma respectiva (se poate trimite prin posta cu confirmare de primire).,
Puteti sesiza institutiile statului tot in scris, puteti deschide actiune in instanta.

Daca nu veti deschide link-ul nu aveti cum sa va documentati. Acolo scrie cine are competente si cine aplica legea.
paulica_67 a scris:

Si care ar fii i stitutiile statului la care trebuie sa ne adresam?
......

Contravențiile se constată de către primar, împuterniciții acestuia, de către ofițerii sau agenții de poliție ori de către ofițerii, maiștrii militari și subofițerii din jandarmerie, precum și, pentru faptele constatate în zona specifică de competență, de către polițiștii de frontieră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! măcelăria de sub apartamentul meu tranșează carcase ... Gabriela  Andrieș Gabriela Andrieș Bună ziua!Vă rog să mă ajutați cu un sfat :Măcelăria de sub apartamentul meu tranșează carcase la ora 6.30 ,în fiecare dimineață făcând un zgomot ... (vezi toată discuția)
Competente politie locala Tuinea Florian Tuinea Florian Un politist local poate aplica snctiuni, in cazul unei contraventii prevazuta de art.2, pct.31 din Legea 61/1991 rep.? (vezi toată discuția)
Deranjarea liniștii publice în mod repetat nicolly nicolly Buna ziua, Ma connfrunt cu următoarea situație : vecin care ma deranjează cu muzica foarte tare/ zi / noapte , chemat poliție : ia dat avertizare, ... (vezi toată discuția)