Sa imi fie cu iertare, dar nu inteleg anumite aspecte.
Din postarea dvs reiese ca magazinul era inchis.
Pe mine m au taxat inafara orelor de program.
Apoi, imi pun urmatoarea intrebare: unde ati parcat, mai exact? De regula, parcarile au locurile de parcare bine delimitate. Ori in marea majoritate a cazurilor de roti blocate, masina era oprita in orice alt loc decat spatiul destinat parcarii. (din postare, deduc ca ati lasat masina in parcare, fara a va incadra intr-un loc delimitat).
Nu deranjam pe nimeni, nu blocam nimic.
Luand in considerare ca, in esenta, parcarea unui supermarket este proprietate privata, conducerea acestuia are dreptul de a stabili reguli de utilizare a parcarii.
Din cate stiu, exista un regulament al parcarii, afisat la intrare, exista un istoric extrem de cunoscut al cazurilor de roti blocate in parcarile Lidl si, totusi, nu se schimba nimic (apar noi oameni care se trezesc in situatia asta). Pana la urma, intr-o lume civilizata, regulile exista pentru a defini o ordine, iar cei care nunle respecta, suporta consecintele.
Din punctul meu de vedere, puteti face o reclamatie adresata conducerii magazinului si, cu raspunsul primit, sa va indreptati catre politie. Insa, luand in considerare statutul privat al parcarii, ma tem ca nu veti avea sanse reale de izbanda.